Vierdaagse cursus ‘ Bewust hooggevoelig’ najaar 2024

Vier dagen voor jezelf  – 14 & 28 september, 19 oktober en 9 november.

Plaats: cursus ruimte Zuiderlicht Breda van 10 -15.30/16 uur.

Prijs van de cursus bedraagt € 395,-
De prijs is inclusief naslagwerk, oefenbladen, koffie en thee en iets lekkers tussen door.
Maximaal 6 deelnemers zodat er genoeg ruimte is voor persoonlijke aandacht.

Na het doen van deze cursus is er de mogelijkheid om de verdiepingscursus te doen.
Hierin leer je o.a. readingen geven en werken met chakra’s (in balans brengen bij jezelf en anderen) en nog veel meer.

Deze cursus werd door deelnemers beoordeeld met een 8,9 gemiddeld.

Informatie over de cursus:

Vier dagen voor jezelf met tips en oefeningen toegespitst op jouw energieveld én met ruimte om samen, op een veilige manier, te delen.
Veel leren, zelf doen en ervaren maar ook ontspannen, luchtig en met humor.

In deze doe- en ervaringscursus maak je uitgebreid kennis met een aantal technieken, onder meer uit de Eden Energy Medicine. De oefeningen zijn kort en eenvoudig en het effect kun je direct ervaren. Soms oefen je met elkaar en elke keer doen we één of meerdere meditaties.

In de cursus besteden we ook aandacht aan:

  • verbinding met jezelf versterken
  • aura: functie, invloeden, kwetsbaarheid, bescherming, energetische koorden
  • energie: opbouwen, activeren, versterken, opschonen
  • vermoeidheid: ontstaan, traceren, aanpakken
  • ontspanning: loslaten en opladen

Wat je leert in de cursus kan je meteen toepassen in je dagelijks leven. Omdat de groep klein is, is er ruimte voor vragen, persoonlijke aandacht en tips en oefeningen toegespitst op jouw energieveld.

Bij de cursus hoort een naslagwerk met achtergrondinformatie, oefeningen, meditaties en werkbladen. Via e-mail krijg je links naar video’s op YouTube, die je laten zien hoe je de technieken uitvoert. Je kunt dus thuis verder aan de slag met je energie. En ontdekken wat het je oplevert, hoe je je voelt.

Naar een betere energiehuishouding.
Tussen begin en einde van de cursus heb je genoeg tijd om, als je dat wil, echt anders met je energie om te gaan. En een energiehuishouding te ontwikkelen die jou versterkt en beschermt zónder dat je je afschermt van je omgeving.

Voor wie?
Iedereen die nieuwsgierig is naar wat je met energie zelf kunt bereiken is welkom op deze cursus. Om je in te schrijven hoef je niet per se hoog gevoelig te zijn. De cursus kan ook leerzaam zijn voor ouders van een hoog gevoelig kind.

Het voordeel van vier dagen ‘Bewust hooggevoelig’

In de afgelopen jaren heb ik regelmatig een tweedaagse cursus ‘Bewust hooggevoelig’ verzorgd. In de vierdaagse cursus kunnen we uitgebreider ingaan op de werking van je energieveld. Er is meer ruimte voor oefening, delen, verdieping en begeleiding. Tussen begin en einde van de cursus heb je genoeg tijd om, als je dat wil, écht anders om te gaan met je energie. En om een energiehuishouding te ontwikkelen die jou versterkt en beschermt zonder dat je je afschermt van je omgeving. 

Via deze link kun je de eerste pagina’s lezen en de inhoudsopgave van het handboek dat is bedoeld als ondersteuning van de theorie.

Samen gaan we op ontdekkingstocht om van je hoog gevoeligheid je kracht te maken.

Voor reacties op de vorige cursus zie onder ervaringen.

Praktische informatie:

De cursus bestaat uit vier lesdagen van 10.00 tot 15.30 /16.00 uur.
Ik zorg voor iets lekkers voor tussendoor. Koffie en thee zijn voor jou als deelnemer gratis verkrijgbaar in de louncheruimte. Voor de lunch zijn er genoeg mogelijkheden in de buurt, je kunt ook je eigen lunch gebruiken in de loungeruimte of in de tuin.

Plaats: De cursus wordt gegeven op de mooie lichte cursus ruimte van Zuiderlicht, Centrum voor Bewust Leven, Kloosterlaan 138a, 4811 EE Breda.
Zuiderlicht is goed te bereiken met het openbaar vervoer. In de buurt is er betaald parkeren.

De prijs van € 395,- is inclusief naslagwerk en oefenbladen, koffie, thee en iets lekkers erbij.

Aanmelden: Via mail. Je inschrijving is pas geldig als het cursusbedrag (of een deel hiervan) is overgemaakt.
Rekening nummer: NL 41 INGB 0007727369 t.n.v. Energie Praktijk Monique Vliex onder vermelding van HSP cursus en je naam.

Meer weten?
Bel me gerust als je meer wil weten over de cursus: 076-5221139. In de avond ben ik meestal goed te bereiken.

 

Reacties deelnemers van de cursus Bewust (hoog) gevoelig.

Ik vind het erg knap dat Monique in een cursus van twee ochtenden echt goede handvatten aan mij heeft kunnen geven om me af te sluiten en beter om te kunnen gaan met mijn hooggevoeligheid. Juist die 2 dagen zorgden dat ik de drempel durfde te nemen. Ik hoop op een vervolgcursus.
Annemiek 
Voor mij was het een prettige en bijzonder effectieve cursus. Juist omdat deze zo compact was en zo doeltreffend en praktisch staat deze mij nog steeds helder voor ogen. Het heeft mij veel gebracht (ook door mijn bijzondere ervaring van het zien van energieën) en doe nog steeds veel met je tips.
Henriette 
De cursus heeft me zeker gebracht wat ik ervan had verwacht en ik heb er heel veel aan in het dagelijkse leven. Ik voel me ‘compacter’ en ik leer steeds beter om te onderscheiden of een energie van mij is of dat ik de energie van een ander heb overgenomen.
De cursus was voor mij erg waardevol.
Nicole 
De cursus ‘Bewust (hoog)gevoelig’ van Monique Vliex is bijzonder goed bevallen.
Monique geeft je praktische tools in handen voor elke dag en voor bepaalde situaties. Zij doet dit op een deskundige, maar ook speelse wijze. Daarbij is haar houding heel respectvol, integer en liefdevol.
Toepassen van het van haar geleerde heeft duidelijke positieve effecten op mijn leven.
Wat mij betreft was er maar één nadeel: het was te kort ;).
Dank je wel Monique!
Breda, 27 april 2018, Karin 
De cursus Bewust (hoog) gevoelig kwam voor mij op het juiste moment en was zeer prettig om te volgen.
Vooral omdat Monique een ontzettende warme uitstraling heeft waar je je snel bij op je gemak voelt. Ze benaderd de lesstof naar iedereen persoonlijk maar ook op een losse, professionele manier waardoor je een fijne interactie krijgt, ook met de groep.
Je krijgt heel veel oefeningen op energetisch gebied die écht een verschil kunnen maken in je dagelijks leven, vooral als je gevoelig bent.
Het heeft mij steviger in m’n schoenen gezet, weer nieuwe inzichten en tools gegeven die ik nog elke dag gebruik en mijn leven hebben verrijkt. (én als bonus krijg je tijdens de cursus hele lekkere koekjes en chocola’tjes ;))
Marieke

Over Monique:

Al zo lang ik me kan herinneren voel en zie ik energie. Al jarenlang geef ik persoonlijke readingen zowel thuis, op mijn werkkamer, als in Zuiderlicht. Ook geef ik sinds enige jaren workshops en cursussen over hooggevoeligheid, energie en heling.
Na diverse cursussen en opleidingen op het gebied van intuïtieve ontwikkeling, aura, chakra’s, Touch for Health en healing begon ik in 2006 met de driejarige Reading Opleiding in Rotterdam.
Al bijna dertig jaar verdiep ik me in de wereld van energie en het menselijk energieveld waarbij ik mijn kennis blijf aanvullen door het volgen van opleidingen en workshops.