Relatiereading

In onze levens komen we met veel mensen in contact. Als we een relatie met iemand aangaan dan leggen we een verbinding tussen ons en die ander. Sommige verbindingen zijn oppervlakkig en kunnen we zo loslaten andere relaties gaan dieper en zijn verbonden met ons wezen door sterke energetische koorden. Een relatiereading kan heel goed helpen om relatie lijnen of koorden op te schonen en ballast en verouderde patronen los te laten. Het is mogelijk om energie die we niet meer in ons systeem willen terug te geven aan de ander en onze eigen energie weer terug te halen in het eigen systeem.
Tijdens een relatiereading geef je aan welke relatie je wilt bespreken, bijvoorbeeld je partner of ex-partner, een familielid of kind, een collega etcetera.
Door het noemen van de naam maak ik contact met de energie van deze persoon. Een relatiereading kan ruimte en nieuwe inzichten geven. Vaak vind er ook een stuk healing plaats.
Een reading is zonder oordeel. Dit houd in dat ook tijdens een relatiereading met respect wordt omgegaan met de energie van de ander.