Links

Op afspraak werk ik ook in in Zuiderlicht te Breda.
Voor meer informatie over dit mooie centrum zie ook:
http://www.zuiderlichtbreda.nl/­

Soms is een reading het begin van heling en is het nodig om wat meer te ondernemen. Op deze pagina staan een paar links die verwijzen naar therapeuten/coaches die ik in de loop van de tijd heb leren kennen en die ik van harte aanbeveel.

Ingrid de Geus is een van de vijf gecertificeerde Eden Energy Medicine therapeuten in Nederland.
De cursus ‘Energie werkt!’ hebben Ingrid en ik samen ontwikkeld.
Ingrid is sinds 2010 werkzaam als energietherapeut en heeft 6 jaar lang de succesvolle cursus “Meer energie!’ gegeven voor mensen met ernstige vermoeidheid.
http://www.energiewerkt.org/­

Monique van Lierop heeft een jarenlange ervaring als coach, trainer en docent.Haar begeleiding is persoonlijk en heel doeltreffend. Ik beveel haar van harte aan als je wat individuele begeleiding kunt gebruiken op je weg naar een lichter leven. https://www.sentivia.nl

Keiko Niimi geeft heel bijzondere, helende voetreflexmassage die ook nog eens heel ontspannend is. Haar voetmassages kunnen ook ondersteunend werken bij verschillende lichamelijk klachten.
https://kokorovoetreflex.wixsite.com/kokoro

Energy Medicine is ontwikkeld door Donna eden.
Met deze methode kun je gemakkelijk en snel je energie weer in balans krijgen. Sinds juni 2015 is er ook studiegroep in Nederland. Voor meer informatie zie:
http://energymedicine.nl/­

 

Mijn readingopleiding (en vervolg) heb ik gevolgd aan de Reading Opleiding te Rotterdam.
Destijds werd deze gegeven door Yvonne Wolsink en Peter Toonen. Momenteel wordt de opleiding gegeven door o.a. Peter de Winter.
http://www.intuitief.com/­R.O.Rotterdam/­Reading.html

De bloemenfoto’s op mijn website zijn van Bianca Sistermans (dank je wel Bianca!) Behalve bloemen maakt zij ook prachtige portretten. Kijk voor meer foto’s op haar site:
http://www.biancasistermans.com/­

De website is gemaakt door Eelco Deuling.
Dank je wel Eelco!
Als je ook een website nodig hebt kun je bij Eelco informeren naar mogelijkheden en prijzen:
info@eelcokunst.nl
http://www.eelcokunst.nl/­

Bij Petra Giesbergen (Altaiskaya Byelka) in Etten Leur heb ik enkele jaaropleidingen en diverse workshops gevolgd op het gebied van sjamanisme.
http://www.siberischsjamanisme.nl/­index/­id/­1/­nl/­Home.html