Thuiskomen bij jezelf met een energie reading

Een energiereading (anderhalf tot twee uur)kan helpen om weer met een frisse blik naar jezelf te kijken. Wil je bijvoorbeeld weten wat je kwaliteiten zijn, waarom je vaak moe bent of hoe je om moet gaan met je hoogsensitiviteit.

Een energiereading kan natuurlijk ook als je nieuwsgierig bent naar alle informatie die je bij je draagt en die jou tot je eigen unieke zelf maken.Tijdens een reading ontvang je informatie uit je energieveld, je aura en chakra’s waarna je weer stappen vooruit kunt zetten op je eigen levenspad.Op woensdagochtenden op afspraak in Zuiderlicht Breda.
Andere dagen in overleg.
Voor meer informatie over Zuiderlicht zie:
http://www.zuiderlichtbreda.nl

Hoe werkt het:

Het uitgangspunt voor een reading is meestal een vraag die jij stelt. Deze vraag bespreken we voordat de reading begint.
Hierna maak ik contact met jouw energie en begint de reading.
Tijdens een reading mag je vragen stellen maar je mag ook gewoon luisteren. Ik zal regelmatig mijn ogen sluiten om mij beter op je energie te kunnen instellen. Verder vraag ik om je voor- en achternaam omdat ik op die manier heel gemakkelijk contact kan maken met je energie.
Een algemene reading vindt plaats door het lezen van de informatie in je energieveld (aura en chakra’s). Meestal zal het een combinatie zijn van verschillende readingvormen (zie mogelijkheden) waarbij mijn ervaring me heeft geleerd dat hetgeen je wezen op dat moment nodig heeft aan bod zal komen.
Bij een reading kijk ik wat jij nodig hebt en gebruik ik die technieken (zie de verschillende readingmogelijkheden) die ik voor jou op dat moment het meest geschikt vindt.

Wat is een reading?

In een reading maak ik contact met je energie, je aura.
Hierbij kijk ik naar de energie die je bij je draagt en vertel hierover. Tijdens een reading krijg je heel veel informatie over jezelf.
Een reading is altijd zonder oordeel en is in feite een heel groot hallo voor jouw eigen unieke wezen. Indien nodig ontvang je na de reading een aantal tips om in je energie en in het hier en nu te blijven.

Wanneer een reading?

Een reading kan een effectief hulpmiddel zijn om beter in je kracht te komen en kan veel vertellen over je energiehuishouding. Tijdens een reading kan ik bijvoorbeeld zien of er energie van anderen in je veld zit, of je energie veel in het verleden zit, of dat je je energie op de toekomst richt. Dit zijn allemaal manieren om energie te verliezen en niet in je kracht te staan.
Tijdens een reading is het ook mogelijk om los te laten wat je niet meer nodig hebt. Zoals oude energie (patronen) of energie die niet van jou is maar die je wel bij je draagt. In dat geval vindt er een stuk healing plaats en wordt het ‘lege stuk’ weer opgevuld met jouw eigen energie.
Een reading kan ondersteunend werken bij twijfels of vragen over bijvoorbeeld: relaties, je gezondheid (vermoeidheidsklachten), familie, werksituatie, rouwverwerking en nog veel meer.
Je kunt ook gewoon een reading laten doen als je nieuwsgierig bent naar welke informatie er in je energieveld zit.

Reading opnemen

Het is altijd mogelijk om de reading op te nemen.
Als je in het bezit bent van een smart phone kun je de reading opnemen en indien nodig kan ik deze voor je opnemen en het bestand later naar je toe sturen (via we-transfer).
Na het toesturen (en downloaden) wordt de opname door mij gewist.