Gezondheid

Een gezondheidsreading kan een uitkomst zijn als je vragen hebt over je lichamelijk welbevinden of eventuele lichamelijke klachten.
Samen met jou kijk ik naar je gronding, je energie en je chakra’s en vertel waar het wel en niet stroomt. Vaak zie ik ook welke meridiaan of welk deel van jou aandacht nodig heeft.

Vaak geef ik je dan oefeningen mee die je zelf kunt doen om de stroom van je natuurlijke energie te herstellen / verbeteren. Want zelf kunnen we namelijk heel veel doen om ons systeem te ondersteunen. Je moet alleen weten hoe. Met behulp van spiertesten kan ik je ook laten ervaren dat soms het doen van een simpele oefening je systeem tot rust kan brengen of je systeem kan versterken.

Door middel van een healing of een chakra balans behandeling kan je energie meer in balans worden gebracht om je zelfhelende vermogens te ondersteunen.

Het spreekt voor zich dat een reading niet de plaats van de reguliere geneeskunde inneemt. Wij zijn echter niet alleen een lichaam maar nog veel meer. Een reading kan wellicht een mooie aanvulling bieden bij de reguliere geneeskundige behandeling.