Bewust (hoog) gevoelig – nieuwe opzet en nieuwe data

Nieuwe opzet – Cursus in 4 dagdelen

De cursus is behalve voor mensen die zich herkennen bij de term hoog gevoelig ook bedoeld voor iedereen die meer wil leren over de werking van je eigen en andermans energie.
In plaats van de vorige ‘stoomcursus’ in twee dagdelen geeft deze nieuwe opzet een verdieping die ik nodig acht om een brede basis te bieden om je begrip van de werking van je eigen energielichaam goed te begrijpen en om je (energie)patronen te veranderen. Veel geleerde technieken kun je meteen praktisch gaan inzetten in het dagelijks leven.
De nieuwe opzet bied ook rust en ruimte om te verdiepen en om (veilig) te delen. 
Zodat je zelf nog beter aan de slag kan; om je energie te versteken, te revitaliseren en als ondersteuning om beperkende patronen los te laten.
Bij deze cursus hoort een uitgebreid hand- en werkboek dat je als naslagwerk kunt gebruiken en waar huiswerkopdrachten in staan. 
En ja deze cursus kun je ook doen als je de eerste cursus al een keer hebt gedaan.
Dan zul je al veel van de technieken (her) kennen maar nog niet allemaal en zoals aangegeven is er meer ruimte voor delen en verdiepen samen met een groep gelijkgestemden. 
Wat gaan we doen:
-Eden Energy technieken om je energie te versterken en te revitaliseren.
-Kennis van het menselijk energieveld (aura, chakra’s, meridianen en meer)
-Effectief leren gronden en centreren, verbinden met jezelf.
-Energie opschonen en scheiden.
-Ont- spannen; technieken en methodes om spanning los te laten.
-Plezier, humor, uitwisselen met gelijkgestemden.
-En nog veel meer.
Meer informatie, ook over tijden en prijzen over de nieuwe opzet volgt.
Data 2020:
Woensdagen: 23 september, 7 oktober, 28 oktober en 11 november (Cursusruimte maximaal 6 personen)
Of
Zaterdagen: 26 september, 10 oktober, 7 november en 28 november (Cursusruimte maximaal 6 personen). 
Aanmelden via info@energiereading.nl of bellen 076 5221139. Je inschrijving is pas geldig als het cursusgeld is voldaan.
Te voldoen voor deelname via bankrekeningnummer NL 41INGB 0007727369 t.n.v. Energie Praktijk Monique Vliex met vermelding van Bewust(hoog)gevoelig, de woensdag of zondag cursus en je naam erbij.Voor meer informatie en voor reacties van vorige deelnemers kijk bij ervaringen of Bewust (hoog) gevoelig.
Mocht je meer informatie willen over de cursus dan mag je me uiteraard hierover bellen of mailen (076 5221139 of info@energiereading.nl)

 

Reacties deelnemers van de cursus Bewust (hoog) gevoelig.

Ik vind het erg knap dat Monique in een cursus van twee ochtenden echt goede handvatten aan mij heeft kunnen geven om me af te sluiten en beter om te kunnen gaan met mijn hooggevoeligheid. Juist die 2 dagen zorgden dat ik de drempel durfde te nemen. Ik hoop op een vervolgcursus.
Annemiek
Voor mij was het een prettige en bijzonder effectieve cursus. Juist omdat deze zo compact was en zo doeltreffend en praktisch staat deze mij nog steeds helder voor ogen. Het heeft mij veel gebracht (ook door mijn bijzondere ervaring van het zien van energieën) en doe nog steeds veel met je tips.
Henriette
De cursus heeft me zeker gebracht wat ik ervan had verwacht en ik heb er heel veel aan in het dagelijkse leven. Ik voel me ‘compacter’ en ik leer steeds beter om te onderscheiden of een energie van mij is of dat ik de energie van een ander heb overgenomen.
De cursus was voor mij erg waardevol.
Nicole
De cursus ‘Bewust (hoog)gevoelig’ van Monique Vliex is bijzonder goed bevallen.
Monique geeft je praktische tools in handen voor elke dag en voor bepaalde situaties. Zij doet dit op een deskundige, maar ook speelse wijze. Daarbij is haar houding heel respectvol, integer en liefdevol.
Toepassen van het van haar geleerde heeft duidelijke positieve effecten op mijn leven.
Wat mij betreft was er maar één nadeel: het was te kort ;).
Dank je wel Monique!
Breda, 27 april 2018, Karin
De cursus Bewust (hoog) gevoelig kwam voor mij op het juiste moment en was zeer prettig om te volgen.
Vooral omdat Monique een ontzettende warme uitstraling heeft waar je je snel bij op je gemak voelt. Ze benaderd de lesstof naar iedereen persoonlijk maar ook op een losse, professionele manier waardoor je een fijne interactie krijgt, ook met de groep.
Je krijgt heel veel oefeningen op energetisch gebied die écht een verschil kunnen maken in je dagelijks leven, vooral als je gevoelig bent.
Het heeft mij steviger in m’n schoenen gezet, weer nieuwe inzichten en tools gegeven die ik nog elke dag gebruik en mijn leven hebben verrijkt. (én als bonus krijg je tijdens de cursus hele lekkere koekjes en chocola’tjes ;))
Marieke

Over Monique:

Monique heeft jarenlange ervaring in het geven van persoonlijke readingen en geeft workshops en cursussen over hooggevoeligheid, energie en heling. Na diverse cursussen en opleidingen op het gebied van intuïtieve ontwikkeling, aura, chakra’s, Touch for Health en healing begon Monique in 2006 met de Reading Opleiding in Rotterdam, gevolgd door nog een reading-specialisatiejaar.
Al bijna dertig jaar verdiept ze zich in de wereld van energie en het menselijk energieveld waarbij ze haar kennis blijft aanvullen door het volgen van opleidingen en workshops.