Bewust hooggevoelig – in balans met je hooggevoeligheid.

Versterk je energie en je Intuïtie.

Wil je leren beter hoe je beter met je energie kunt omgaan en met die in je omgeving?
Hoe je minder energie verliest, ook al ben je gevoelig of misschien wel hoog gevoelig?
Wil je je sterker en heler gaan voelen en leren om meer in het hier en nu te blijven?
En zou je graag sterker willen vertrouwen op je intuïtie?

Naar een betere balans tussen binnen en buiten.

In de vierdaagse cursus ‘ Bewust (hoog) gevoelig’ ga je, in een kleine groep gelijkgestemden, beter begrijpen én ervaren hoe jouw energielichaam werkt. En hoe je kunt zorgen voor ‘ een betere balans tussen binnen en buiten’.

Je maakt uitgebreid kennis met een aantal technieken, onder meer uit de Eden Energy Medicine. Je past deze bijvoorbeeld toe om je energie op te bouwen, te activeren, te versterken of op te schonen.
De meeste oefeningen zijn kort en eenvoudig en het effect kun je direct ervaren. Soms oefen je met elkaar. Elke keer doen we een of meerdere meditaties.
We werken serieus, je ervaringen kun je veilig delen, maar we houden het ook luchtig en plezierig.
Omdat de groep klein is, maximaal zes deelnemers, is er ruimte voor tips die zijn toegepast op jouw persoonlijke energieveld.

Naar een betere energiehuishouding.

Bij de cursus hoort een naslagwerk met achtergrondinformatie, de oefeningen, meditaties en werkbladen. Via e-mail krijg je linkjes naar filmpjes op YouTube, die je laten zien hoe je de oefeningen uitvoert.
Je kunt dus thuis verder aan de slag met je energie. En ontdekken wat het je oplevert, hoe je je voelt.
Tussen begin en einde van de cursus heb je genoeg tijd om, als je dat wil, echt anders met je energie om te gaan. En een energiehuishouding te ontwikkelen die jou versterkt en beschermt zónder dat je je afschermt van je omgeving.

Voor wie?

Iedereen die nieuwsgierig is naar wat je met energie zelf kunt bereiken is welkom op deze cursus. Om je in te schrijven hoef je niet per se hoog gevoelig te zijn. De cursus kan ook leerzaam zijn voor ouders van een hoog gevoelig kind.

Patronen veranderen.

Als je gevoelig of hoog gevoelig bent, kost het soms meer moeite om het leven ten volle te kunnen leven. Je kunt -onbewust- last hebben van je omgeving.
Wanneer je meer bewust wordt van hoe je energie werkt kan het leven gemakkelijker worden. Ik ondersteun je daar graag bij.
In de afgelopen jaren heb ik een aantal keren een korte cursus ‘Bewust (hoog) gevoelig’ verzorgd die uit twee dagdelen bestond.

In deze vierdaagse cursus kunnen we uitgebreider ingaan op de werking van je energieveld en is er meer tijd voor oefening en verdieping. Zodat je je (energie) patronen in positieve zin kunt veranderen. Kijk hier voor de inhoudsopgave van het handboek dat dient als ondersteuning voor de theorie in de cursus.

Voor reacties op de vorige cursus zie onder ervaringen.

Praktische informatie:

De cursus bestaat uit vier lesdagen van 10.00 tot 16.00 uur.
Ik zorg voor koffie, thee en iets lekkers. Voor de lunch zijn er genoeg mogelijkheden in de buurt. Je eigen lunch kun je gebruiken in de loungeruimte of in de tuin.

Plaats: De cursus wordt, met inachtneming van anderhalve meter afstand, gegeven in Zuiderlicht, Centrum voor Bewust Leven, Kloosterlaan 138a, 4811 EE Breda. Zuiderlicht is goed te bereiken met het openbaar vervoer. In de buurt is er betaald parkeren. In Zuiderlicht zijn maatregelen genomen om veilig te werken.

Investering in de cursus: € 425,-
Dit is inclusief, naslagwerk, koffie, thee en iets lekkers tussen door.

Data: Zaterdagen: 26 september, 10 oktober, 7 november en 28 november (Cursusruimte maximaal 6 personen).

Meer weten?
Bel me gerust als je meer wil weten over de cursus: 076-5221139. In de avond ben ik meestal goed te bereiken. bel je vergeefs, dan bel ik je terug, tenzij je een anoniem nummer hebt.

Inschrijven?
Je kunt een mail sturen naar info@energiereading.nl of bellen (in de avond) naar 076 – 5221139.
Op e-mails reageer ik altijd binnen 24 uur. Soms komen mijn mails als spam binnen. Je inschrijving is pas geldig als je een deel van het cursusgeld hebt betaald.

Reacties deelnemers van de cursus Bewust (hoog) gevoelig.

Ik vind het erg knap dat Monique in een cursus van twee ochtenden echt goede handvatten aan mij heeft kunnen geven om me af te sluiten en beter om te kunnen gaan met mijn hooggevoeligheid. Juist die 2 dagen zorgden dat ik de drempel durfde te nemen. Ik hoop op een vervolgcursus.
Annemiek 
Voor mij was het een prettige en bijzonder effectieve cursus. Juist omdat deze zo compact was en zo doeltreffend en praktisch staat deze mij nog steeds helder voor ogen. Het heeft mij veel gebracht (ook door mijn bijzondere ervaring van het zien van energieën) en doe nog steeds veel met je tips.
Henriette 
De cursus heeft me zeker gebracht wat ik ervan had verwacht en ik heb er heel veel aan in het dagelijkse leven. Ik voel me ‘compacter’ en ik leer steeds beter om te onderscheiden of een energie van mij is of dat ik de energie van een ander heb overgenomen.
De cursus was voor mij erg waardevol.
Nicole 
De cursus ‘Bewust (hoog)gevoelig’ van Monique Vliex is bijzonder goed bevallen.
Monique geeft je praktische tools in handen voor elke dag en voor bepaalde situaties. Zij doet dit op een deskundige, maar ook speelse wijze. Daarbij is haar houding heel respectvol, integer en liefdevol.
Toepassen van het van haar geleerde heeft duidelijke positieve effecten op mijn leven.
Wat mij betreft was er maar één nadeel: het was te kort ;).
Dank je wel Monique!
Breda, 27 april 2018, Karin 
De cursus Bewust (hoog) gevoelig kwam voor mij op het juiste moment en was zeer prettig om te volgen.
Vooral omdat Monique een ontzettende warme uitstraling heeft waar je je snel bij op je gemak voelt. Ze benaderd de lesstof naar iedereen persoonlijk maar ook op een losse, professionele manier waardoor je een fijne interactie krijgt, ook met de groep.
Je krijgt heel veel oefeningen op energetisch gebied die écht een verschil kunnen maken in je dagelijks leven, vooral als je gevoelig bent.
Het heeft mij steviger in m’n schoenen gezet, weer nieuwe inzichten en tools gegeven die ik nog elke dag gebruik en mijn leven hebben verrijkt. (én als bonus krijg je tijdens de cursus hele lekkere koekjes en chocola’tjes ;))
Marieke

Over Monique:

Al zo lang ik me kan herinneren voel en zie ik energie. Al jarenlang geef ik persoonlijke readingen zowel thuis, op mijn werkkamer, als in Zuiderlicht. Ook geef ik sinds enige jaren workshops en cursussen over hooggevoeligheid, energie en heling.
Na diverse cursussen en opleidingen op het gebied van intuïtieve ontwikkeling, aura, chakra’s, Touch for Health en healing begon ik in 2006 met de driejarige Reading Opleiding in Rotterdam.
Al bijna dertig jaar verdiep ik me in de wereld van energie en het menselijk energieveld waarbij ik mijn kennis blijf aanvullen door het volgen van opleidingen en workshops.